e
b
c
d

2 September 2020 : Kunjungan Hormat Pengerusi, Ahli Lembaga Pengarah dan Pengurusan Kolej Ketengah kepada Ketua Eksekutif Kolej Universiti Agrosains Malaysia (UCAM), Melaka iaitu Pn. Hjh. Faizatul Akmar Dato' Hisan telah diadakan di Dewan Senat, Bangunan Canselori UCAM.

Tujuan utama kunjungan ini adalah untuk mengadakan kerjasama pendidikan di antara Kolej Ketengah dan UCAM.

Lawatan Pengerusi Kolej Ketengah, Encik Zaidi bin Muda bersama Ahli-ahli Lembaga Pengarah (ALP)

12 Ogos 2020: Kolej Ketengah telah menerima kunjungan mesra oleh Pengerusi Kolej Ketengah, Encik Zaidi bin Muda bersama Ahli-ahli Lembaga Pengarah (ALP). Kunjungan yang berlangsung dari jam 10.30 pagi sehingga 1.30 tengah hari dimulakan dengan perjumpaan suai kenal antara tetamu kehormat dan barisan pengurusan Kolej Ketengah, yang diketuai oleh Encik Emisham bin Embong, Ketua Pegawai Eksekutif Kolej Ketengah. Setelah selesai sesi suai kenal, sesi diteruskan dengan Campus Tour.

Kunjungan mesra dan perjumpaan ini memberi peluang kepada Pengerusi Kolej and ALP untuk lebih memahami latar belakang, visi, misi Kolej, serta memahami status dan usaha-usaha yang telah pihak Kolej jalankan dalam memastikan pencapaian kolej adalah sejajar dengan visi Kolej Ketengah.

Sub-Kategori

You are here:Laman Utama BERITA & AKTIVITI