Kontijen Kolej Ketengah Cemerlang di Kejohanan Sukan Masiswa Zon Timur 2017

5 - 8 November 2017 : Kontijen Kolej Ketengah melakar sejarah di Kejohanan Sukan Masiswa Zon Timur 2017 apabila mendapat tempat kelima keseluruhan daripada 15 IPTS yang bertanding. Kejohanan Sukan Masiswa Zon Timur 2017 yang berlangsung di Kolej Universiti Islam Sultan Ahmad Shah (KUIPSAS) ini diadakan setahun sekali menarik penyertaan 15 IPTS seluruh Zon Timur.

Pihak Pengurusan Kolej Ketengah berbangga dengan pencapaian atlit pada kejohanan kali ini dimana telah berjaya mengutip 1 Pingat Emas dan 1 Pingat Gangsa yang menjadikan Kolej Ketengah mendapat tempat kelima keseluruhan.

Tahniah dan Syabas kepada semua atlit.

You are here:Laman Utama BERITA & AKTIVITI Berita Kontijen Kolej Ketengah Cemerlang di Kejohanan Sukan Masiswa Zon Timur 2017