27 - 30 November 2017 :  Kolej Ketengah telah menerima seramai 91 pelajar Program Diploma Pendidikan Awal Kanak-Kanak (Kursus Dalam Cuti). Pelajar-pelajar tersebut merupakan guru-guru KEMAS dari seluruh Semenanjung Malaysia.

Serentak dengan itu, Kolej Ketengah telah menjalankan program Minggu Orentasi Pelajar Baru yang dikendalikan oleh Bahagian Akedemik Kolej Ketengah. Tujuan program ini adalah untuk merapatkan ukhwah diantara pelajar baru, memberi pendedahan mengenai Kolej Ketengah dan juga mendisiplinkan pelajar baru dengan pelbagai aktiviti sebelum sesi pembelajaran bermula.

You are here:Laman Utama BERITA & AKTIVITI Berita Selamat Datang Pelajar Program Diploma Pendidikan Awal Kanak-Kanak (Kursus Dalam Cuti) Tajaan KEMAS