8 Januari 2018 : Satu mesyuarat merealisasikan program kerjasama di antara Kolej Ketengah dan Universiti Sultan Zainal Abidin (Unisza) telah membincangkan perkara yang berikut :-

i. Kerjasama penawaran program akademik secara francais
ii. Antara program yang akan ditawarkan oleh pihak KETENGAH ialah Diploma Perakaunan, Diploma Sumber Manusia & Diploma Pemasaran.
iii.Jangkaan pengambilan adalah pada Disember 2018

Semoga hasrat ini dapat direalisasikan dengan kadar yang segera. Satu lagi pilihan terbaik untuk semua pelajar khasnya sekitar Terengganu untuk mengambil peluang menyambung pelajaran di Kolej KETENGAH dengan program kerjasama UniSZA - Kolej Ketengah.

You are here:Laman Utama BERITA & AKTIVITI Berita Mesyuarat Program Kerjasama diantara Kolej Ketengah dan Universiti Sultan Zainal Abidin (Unisza)