Lawatan Sambil Belajar Kolej KEDA ke Kolej Ketengah

6
5
9
1
2
4
3
7
8

24 Oktober 2018 : Kolej Ketengah menerima kunjungan dari Kolej KEDA yang terdiri daripada 38 orang pelajar diiringi oleh En Houzall Othman bin Mohd Hashim; Penolong Pengetua Pentadbiran bersama dengan 9 kakitangan kolej tersebut. Program dimulakan dengan sessi lawatan ke Pusat Latihan Kerjasama di Kemaman untuk mendapatkan serba sedikit maklumat mengenai kursus Latihan Kemahiran dan Kerjaya (PLKK) bagi Kursus Insulasi Paip Gas.

Lawatan ini turut disertai oleh wakil KETENGAH, Puan Nur Amalina bt  Mohd Basri; Penolong Pengurus Bahagian Pembangunan Masyarakat dan Sosial KETENGAH dan Ketua Pegawai Eksekutif Kolej Ketengah; Encik Emisham bin Embong. Lawatan diteruskan ke Kolej Ketengah untuk sesi taklimat dan jamuan makan tengah hari. Turut serta pada sesi ini ialah Encik Shamsul Kamal bin Mohd Amin; Penolong Pengurus  Pemantauan dan Kawal Selia Anak Syarikat.

Sesi petang diteruskan dengan lawatan ke Pusat Latihan Kerjasama di Ajil untuk meninjau Kursus Latihan Kemahiran dan Kerjaya (PLKK) bagi Program Kimpalan 6G yang dijalankan disana. Sepanjang program ini pihak Kolej KEDA dan Kolej Ketengah berkongsi informasi mengenai program-program yang dijalankan oleh kedua-dua pihak.

You are here:Laman Utama BERITA & AKTIVITI Berita Lawatan Sambil Belajar Kolej KEDA ke Kolej Ketengah