Kursus Jangka Pendek : Transformasi Minda Transformasi Diri

1
2
5
7
6
4
3
8

8 & 9 November 2019 : Pusat Latihan Kemahiran & Kerjaya (PLKK) Kolej Ketengah telah menganjurkan Kursus Transformasi Minda Transformasi Diri kepada 21 pegawai dan kakitangan syarikat luar iaitu Kuari Terengganu Tengah (KTT) bertempat di Hotel Heritage, Cameron Highlands, Pahang. Kursus ini biayai penuh melalui Levi HRDF syarikat tersebut. Penceramah yang dijemput adalah Dr. Tengku Khairi bin Tengku A Rahman yang merupakan External Consultant PLKK.

Kursus ini memberi pendedahan dan penyesuaian kepada minda kakitangan ke arah “BUDAYA POSITIF KERJAYA”. Program ini membolehkan peserta memahami prinsip-prinsip dan falsafah yang berkaitan dalam membina budaya kerja cemerlang. Pengisian yang berteraskan kepada kenal personality, jati diri positif, kerja berpasukan dan aspek pembangunan diri yang membawa kepada kemenangan positif dalam meningkatkan prestasi organisasi.

Pusat Latihan Kemahiran & Kerjaya (PLKK) Kolej Ketengah sedang giat menjalankan pelbagai kursus-kursus jangka pendek untuk sektor kerajaan mahupun swasta. Kami mengalu-alukan mana-mana syarikat yang ingin menghantar kakitangan mereka dengan menggunakan Levi HRDF untuk menyertai kursus bersama PLKK.

Untuk pertanyaan dan penganjuran kursus bolehlah menghubungi Puan Ida di talian 0199983213.

You are here:Laman Utama BERITA & AKTIVITI Berita Kursus Jangka Pendek : Transformasi Minda Transformasi Diri