Pihak pengurusan Kolej Ketengah dan Lembaga Kemajuan Terengganu (KETENGAH) telah mengadakan kunjungan hormat kepada pihak pengurusan Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI)

3
5
2
1
4

11 Februari 2020 : Pihak pengurusan Kolej Ketengah dan Lembaga Kemajuan Terengganu (KETENGAH) telah mengadakan kunjungan hormat kepada pihak pengurusan Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). Kunjungan hormat kepada Y.Bhg Profesor Madya Dr. Abdul Rahim bin Razali; Dekan Falkulti Pembangunan Manusia UPSI dan Y.Bhg Profesor Madya Dr. Abdul Halim Ali; Pengarah Pusat Ulul Albab UPSI telah diketuai Haji Mohd Razaly bin Mahmud; Ahli Jawatankuasa Lantikan dan Ganjaran Ketengah, Puan Nur Hidayat binti Othman; Penolong Pengurus Bahagian Pembangunan Masyarakat dan Sosial KETENGAH (Pendidikan & Institusi) dan Encik Emisham bin Embong; Ketua Pegawai Eksekutif Kolej Ketengah

Tujuan kunjungan ini diadakan juga adalah untuk menyampaikan hasrat pihak Kolej Ketengah bagi menjalinkan kerjasama dalam bidang pendidikan dengan UPSI. Semoga hasrat ini dapat direalisasikan demi kebaikan kedua-dua pihak.

You are here:Laman Utama BERITA & AKTIVITI Berita Pihak pengurusan Kolej Ketengah dan Lembaga Kemajuan Terengganu (KETENGAH) telah mengadakan kunjungan hormat kepada pihak pengurusan Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI)