c
b
d
e

2 September 2020 : Kunjungan Hormat Pengerusi, Ahli Lembaga Pengarah dan Pengurusan Kolej Ketengah kepada Ketua Eksekutif Kolej Universiti Agrosains Malaysia (UCAM), Melaka iaitu Pn. Hjh. Faizatul Akmar Dato' Hisan telah diadakan di Dewan Senat, Bangunan Canselori UCAM.

Tujuan utama kunjungan ini adalah untuk mengadakan kerjasama pendidikan di antara Kolej Ketengah dan UCAM.

You are here:Laman Utama BERITA & AKTIVITI Berita Kunjungan Hormat Pengerusi, Ahli Lembaga Pengarah dan Pengurusan Kolej Ketengah kepada Ketua Eksekutif Kolej Universiti Agrosains Malaysia (UCAM), Melaka